Trimsalon Bellamora | Trimmen
16003
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16003,bridge-core-1.0.2,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Trimmen

mini

MINI

o.a Chihuaha, Vlinderhond, Dwergkees.

v.a. € 40,-

Klein

KLEIN

o.a Teckel, Boomer, Shih Tzu, Maltezer.

v.a. € 45,-

middel

MIDDEL

o.a Retrievers, Spaniels, Setters.

v.a. € 70,-

groot

GROOT

o.a Berghonden, Herders, Doggen.

v.a. € 75.-

Krullenbollen

KRULLENBOLLEN

o.a Doodles, Waterhonden, Poedels.

v.a. € 77,50

Steeds meer zien wij dat baasjes kiezen voor een leuke en vrolijke KRULLENBOL als hun trouwe viervoeter. Denk aan de Doedels, Waterhonden maar zeker ook de Poedels. Zo leuk als dat deze harige rakkers ook zijn, vraagt hun vacht wel speciale en specifieke aandacht! Door kennis en kunde hebben wij ons weten te specialiseren in het onderhoud van deze vachtsoort.

Trimsalon Bellamora weet dan ook als geen ander wat er bij komt kijken en ervoor nodig is om dit soort vachten in top kwaliteit te houden. Wij bekijken en behandelen de vacht van uw hond vanuit een wolharig standpunt om het beste eruit te halen.

Wassen en blazen

WASSEN / ONTWOLLEN

Goede wasbeurt / Was en blaas methode

v.a. € 17,50   /   € 40,- p.u

Heeft uw hond lekker in de modder liggen rollen, in de rui of ruikt die gewoon naar hond? Met onze bad technieken WASSEN wij uw hond in no time weer fris en schoon . Dient uw hond ONTWOLD te worden dan kunnen wij gebruik maken van de was en blaas methode die een bewezen positief en herstellend effect heeft op de kwaliteit van de vacht.

WASSEN: Inweken van de vacht met shampoo, grondig wassen, droog blazen en uiteraard een lekker luchtje.

ONTWOLLEN: Inweken van de vacht met speciale shampoo, grondig wassen + scrubben, droog blazen d.m.v. was en blaas methode en uiteraard een lekker luchtje.

Winterbeurt

WINTERBEURT

Kleine trimbeurt voor in de KOUDE maanden.

v.a. € 35,-

In de koude maanden merken wij vaak dat baasje de vacht van hun hond flink laten groeien, met als argument dat dit goed zou werken tegen de kou. Helaas is niets minder waar want ook in de winter heeft de vacht van uw hond liefde en aandacht nodig! Met onze WINTERBEURT voorkomt u niet alleen klitten en vervilting maar houdt u tevens de vachtconditie in perfecte staat. Daarnaast voelt uw hond zich stukken fijner in z’n jasje. 

Wassen, drogen, borstelen, voetjes- nageltjes- en oogjes vrij knippen, liesjes uitscheren, oortjes uitplukken, anaalklieren checken, voetzooltjes balsemen (werkt tegen geurtjes, kou en pekel / zout) en een lekker luchtje.

Tussenbert

TUSSENBEURT

Kleine trimbeurt t.b.v. de vachtkwaliteit.

v.a. € 30,-

Heeft u een bepaald model in gedachten, kan uw hond misschien wel een kleine opfrisbeurt gebruiken of vindt u het nog te vroeg voor een algehele trimbeurt? Dan is onze TUSSENBEURT de ideale keuze. Zo houdt u, het gehele jaar door, de vachtconditie van uw hond in een perfect geconditioneerde staat. 

Geniet van alle voordelen van een gewone trimbeurt voor een kleinere prijs. 

Wassen, drogen, voetjes- nageltjes- en oogjes vrij knippen, liesjes uitscheren, oortjes uitplukken en een lekker luchtje.

BIJZONDERE TOESLAGEN

Zoals u hierboven kunt zien hanteert Trimsalon Bellamora verschillende prijzen afhankelijk van de grootte van uw hond en ras. Daarnaast is het tarief tevens afhankelijk van de medewerking van uw hond, de bewerkelijkheid van de vacht en eventuele klitten. Dit heeft namelijk meer / minder werk tot gevolg.

 

Deze variërende omstandigheden kunnen er dus toe leiden dat de prijs per trimbeurt enigszins kan verschillen.
Voor zowel honden met klitten als met een plukvacht wordt een toeslag gerekend. De prijzen kunt u hier zien.

 

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

ANNULERINGEN
& TOESLAGEN

Annuleren binnen 24 uur
100% van de trimbeurt *

Pension kosten per 15 min **              10,-
Klitten toeslag per 15 min                
10,-
Plukvacht toeslag per 15 min ***      10,-
Vlooien toeslag  (
excl. druppels)   12,50
Vervilting ( bovenop basisprijs )   45,-

                                                 
 

* Annuleren kan enkel via de e-mail. U krijgt te allen tijde een bevestiging van ons m.b.t. uw annulering. Bij het niet nakomen van uw afspraak of annuleren binnen 24 uur, dan zijn wij genoodzaakt en gerechtigd, middels de algemene voorwaarden van de ABHB, om 100 % van de trimbeurt bij u in rekening te brengen.

** Pension kosten brengen wij pas in rekening wanneer u, na ons telefoontje, er langer dan 30 minuten over doet om uw huisdier bij ons op te komen halen.

*** Plukvacht toeslag brengen wij pas in rekening na 1,5 uur plukken.

HERZIENDE PRIJZEN 2020

Wij van Trimsalon Bellamora streven ernaar om u en uw huisdier vakkundig en naar tevredenheid te kunnen helpen. Dit doen wij al 5 jaar met veel succes en plezier. Helaas zijn wij, net als u, gebonden aan de toenemende leverstandaard en economische inflatie. Dit met als direct gevolg dat per 1 januari 2020 wij onze prijzen zullen her evalueren. 

Simpel gezegd betekend dit dat de vanaf prijzen in de basis met 2,50 5,- euro omhoog zullen gaan. Uiteraard blijft de hoeveelheid tijd en werk die er in de trimbeurt van uw hond gaat zitten altijd afhankelijk van de toestand van de vacht, uw wensen en medewerking van uw huisdier. Het te betalen bedrag kan, zoals u zult begrijpen, dan ook per trimbeurt verschillen. Wij hopen dan ook op uw begrip en aanhoudende klandizie.

 

Met hartelijke woefjes,
Trimsalon Bellamora

NOG EVEN KORT
SAMENGEVAT

Voor uw gemak hebben we alle nieuwe prijzen van 2020 hieronder nog even op een rijtje gezet.

Mini
v.a. € 42,50

 

Klein
v.a. € 47,50

 

Middel
v.a. € 75,-

 

Groot
v.a. € 80.-

 

Krullenbollen
v.a. € 82,50

 

Wassen
v.a. € 20,-

 

Ontwollen
 € 42,50  p.u.

 

Winterbeurt
v.a. € 37,50

 

Tussenbeurt
v.a. € 35,-
 

Trimshop Bellamora - De online winkel waar u enkel het beste kunt kopen voor de verzorging van uw huisdier. Sluiten

error: Content is protected !!