Trimsalon Bellamora | Contact
15425
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15425,bridge-core-1.0.2,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Contact

AFSPRAAK AANVRAGEN

Met de feestdagen voor de deur, voelen we dat het weer drukker wordt bij Trimsalon Bellamora. Houdt u dan ook a.u.b. rekening met een wachttijd van 2 weken. Wij raden u dan ook aan tijdig van te voren een afspraak in te plannen. Uw aanvraag is pas ingepland wanneer u schriftelijk een bevestiging hebt ontvangen van Trimsalon Bellamora.

Salon locatie*

I Ik heb onderstaande kennisgevingen gelezen en stem toe dat Trimsalon Bellamora mijn gegevens bewaard en accepteer de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

 

Met het indienen van bovenstaand aanvraag formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Trimsalon Bellamora.
Deze voorwaarden zijn tevens van toepassing op telefonisch gemaakte afspraken.

 

Voor meer informatie omtrent onze algemene voorwaarden klik hier.

AVG Privacy Wet

 

Volgens de AVG wetgeving, die 25 mei 2018 van kracht gaat, staat u in uw recht om uw gegevens bij ons op te vragen, aan te passen en zelfs ons verzoeken uw gegevens te vernietigen.

 

Trimsalon Bellamora verzekerd u dat er vertrouwelijk en uitzonderlijk zorgzaam om wordt gegaan met uw gegevens. De data die u invult in hier bovenstaand contactformulier worden dan ook enkel gebruikt om in contact met u te komen betreffende uw afspraak / behandeling van uw huisdier.

 

Uiteraard bent u welkom om onze privacy verklaring in te zien. Klik hier voor de Trimsalon Bellamora AVG privacy verklaring.

 

Voor meer informatie omtrent uw rechten m.b.t. de AVG klik hier.

Trimshop Bellamora - De online winkel waar u enkel het beste kunt kopen voor de verzorging van uw huisdier. Sluiten

error: Content is protected !!